Cosmetics
please wait, we are trying to make the apk available for you
0 downloads Get it on Google Play
Screenshot app 0Screenshot app 1Screenshot app 2Screenshot app 3Screenshot app 4Screenshot app 5

Download Cosmetics APK free

Pratite aktuelne ponude u Cosmetics-u i povoljnosti u Beauty Friend programu.

Cosmetics mobilna aplikacija omogućava da na brz i jednostavan način budete u toku sa svim aktuelnim ponudama u Cosmetics marketima i apotekama, kao i benefitima Beauty Friend programa.

Besplatnom registracijom u aplikaciji, postajete član Beauty Friend programa! Za registraciju i pristup Beauty Friend nalogu koristite broj mobilnog telefona.

U svakom trenutku na raspolaganju imate pregled aktuelnih promocija, informacije o trendovima, novitetima i nagradnim igrama, pristup vašoj šoping listi, pregled stanja tačaka Beauty Friend kartice, listu lokacija na kojima ostvarujete pogodnosti pri kupovini, kao i pregled proizvoda koje možete, po posebnim uslovima, kupiti zamjenom tačaka.

Sakupljanje tačaka još je jednostavnije, a stanje tačaka pratite putem aplikacije, kako biste donijeli bržu i isplativiju odluku o potrošnji. Tačke možete sakupljati i u okviru jednog korisničkog naloga, zajedno sa vašom porodicom i prijateljima. Pridruživanje korisnika Beauty Friend nalogu putem aplikacije je veoma jednostavno!

Cosmetics aplikacija nudi i pregled proizvoda koje kao članovi Beauty Friend programa, zamjenom tačaka, možete kupiti po posebnim uslovima. Sačuvajte ih u šoping listu za narednu posjetu Cosmetics marketu!

Ukoliko želite, aplikacija vas, kroz notifikacije, informiše o posebnim promocijama, nagradnim igra i specijalnim ponudama.
Show more

What´s new

Verzija 1.1.06
4.7

Rating this app

Rate now
Currently rated 4.7 stars

More info

Updated in 2021-07-29
Requires Android 6.0 and up
Content Rating Everyone
Offered By MPM doo
Developer office@mpm.co.me
Cosmetics
MPM doo
Showing permissions for all versions of this app
This app has access to:
Updates to Cosmetics may automatically add additional capabilities within each group. Learn more

APKs installer

Cosmetics
MPM doo
icon-app-rating
Rate the app by selecting the stars