Foto Verschoore XL
Foto Verschoore XL
3.0.4
Contains ads
3 downloads
Google Play Download APK 6.56 MB
Free FrisBEE BV Posted in: 2020-10-29
Screenshots - Foto Verschoore XL Screenshots - Foto Verschoore XL Screenshots - Foto Verschoore XL Screenshots - Foto Verschoore XL Screenshots - Foto Verschoore XL

Free apk Foto Verschoore XL download

Photo Verschoore XL, print your favorite photo and postcard, anytime and anywhere! - Apk Foto Verschoore XL safely for free!

A little about the app Foto Verschoore XL

Foto’s en kaarten bestellen
Je smartphone zit waarschijnlijk vol met foto’s. Logisch, want je gebruikt hem steeds vaker als fotocamera. Met deze foto’s kan je van alles doen. Je kan ze toevoegen aan een bericht op Facebook, versturen in een chatbericht via WhatsApp of … laten printen op de allerhoogste kwaliteit via deze app! Installeer nu de app en ervaar hoe eenvoudig het is om foto’s te bestellen direct vanaf je smartphone of tablet. Naast foto’s kunt je ook canvas en fotogeschenken bestellen via deze app.

De app is ook te gebruiken in combinatie met andere foto-apps. Gebruik je bijvoorbeeld Instagram voor het bewerken van je foto’s, dan is deze app de ideale aanvulling om het eindresultaat te printen.

Kaarten ontwerpen en bestellen
Daarnaast biedt deze app de mogelijkheid om met je eigen foto’s kaarten te ontwerpen en te versturen. Ideaal voor tijdens vakanties, Valentijn, verjaardagen of kerstmis. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand een kaartje sturen! Maak een keuze uit één van de acht layouts, kies je foto’s uit en voer je persoonlijke boodschap in op zowel de voor- als achterzijde van de kaart. Wij drukken de kaart met een professionele digitale drukpers en brengen een lamineer laag aan zodat de kaart altijd mooi blijft.

Functies:
> Nieuw: In deze nieuwe versie kun je alle foto's (dus zowel in de foto- als ansichtkaart bestelmogelijkheid) bijsnijden naar de gewenste maat, zodat je zeker weet dat alle belangrijke informatie op de print komt te staan.
> Nieuw: In deze nieuwe versie kun je alle foto's (dus zowel in de foto- als ansichtkaart bestelmogelijkheid) verschuiven zodat je zeker weet dat alle belangrijke informatie op de print komt te staan.
* Ontwerpen en versturen van ansichtkaarten met persoonlijke tekst op voor- en achterzijde.
* Print fotobestanden van een iPhone of iPad.
* Fotobestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland heeft u binnen twee werkdagen in huis (in België, minimaal 3 werkdagen).
* Levertijd voor ansichtkaarten is ongeveer 2 werkdagen.
* Foto’s worden op Fuji Supreme papier geprint.
* Foto’s worden per stuk gecorrigeerd op helderheid en kleur.
* Vierkante printformaten zijn mogelijk (handig i.c.m. Instagram).
* Handig betalen via Mollie.
What's new in Foto Verschoore XL?
Vanaf nu is ook de link naar de WeBook fotoboeken functionaliteit toegevoegd, bestel nu fotoboeken via de nieuwe WeBook app.
More info
Creation date
Ranking
Everyone
Requires Android
5.0 and up
Privacy policy
Support
APK Updated On
2020-02-07
Size
6.56 MB
Related photography apps + view more
Rating App
Foto Verschoore XL
Foto Verschoore XL